AFC Venus 1914 Bucureşti este clubul care a făcut istorie în urmă cu 100 de ani şi care şi-a reînceput activitatea fotbalistică în 2014. Anul acesta, clubul va demara o serie de activităţi de marketing menite să popularizeze echipa în inimile tinerilor aşa cum a fost în cele ale părinţilor noştri printr-o serie de evenimente dedicate copiilor şi studenţior. Cel mai apropiat eveniment este Cupa Venus – Decathlon destinat copiilor.

Cupa Venus – Decathlon este un eveniment de fotbal  pentru copii sub 12 ani fără taxa de participare. Înscrierea la acest eveniment se poate face atât online, cât şi în magazinul Decathlon Berceni. Acest eveniment s-a desfăşurat deja ( între orele 12:00-16:00) pe data de 20 mai, urmând să mai aibă loc și în alte 2 zile – 27 mai și respectiv 3 iunie 2017, pe terenul de fotbal special amenajat din Decathlon Berceni.

Orele de joc pentru fiecare echipă vor fi rezervate pe site-ul oficial http://cupa.venusbucuresti.ro.

Prin acest parteneriat se doreşte evidenţierea faptului că fotbalul este un sport de echipă, unde copiii socializează şi se dezvoltă. Şi ne dorim să venim în susținerea celor mici insuflându-le valorile sportive asociate clubului nostru: respect, pasiune, sacrificiu, dedicaţie, fair-play.

Obiectivul AFC Venus 1914 Bucureşti este acela de a crea o bază de selecţie pentru copiii talentaţi şi pasionaţi de acest sport în vederea dezvoltării unui centru de copii şi juniori, iar pe termen lung se doreşte sprijinirea din punct de vedere financiar, educaţional şi social a copiilor defavorizaţi sau din zone defavorizate.

Asociaţia Fotbal Club Venus 1914 Bucureşti a reapărut din dorinţa de a aduce în atenţia publicului iubitor de fotbal echipa care a făcut istorie pentru fotbalul românesc în perioada 1914-1948.