În ipostaza de tânără mamă, multipla campioană olimpică la judo Alina Dumitru este în al nouălea cer de fericire. La aniversarea primului an de viață al băiețelului ei, Alina și soțul său, Ciprian Samarghitean, au organizat o petrecere restrânsă pentru prietenii apropiați, iar cel mai frumos cadou primit de cel mic a fost un kimono de judo inscripționat cu numele său, Ianis. ”Ești minunea noastră, ne-ai umplut sufletul de bucurie. Îți dorim multă sănătate, să crești mare și voios și noi să fim mândri de tine. Te iubim mult”, a scris cea mai premiată sportivă a noastră la judo, Alina Dumitru, pe contul său de socializare, cu dedicație pentru fiul ei.

Cum micuțul Ianis are deja o personalitate foarte puternică și are nevoie de multă atenție, mai ales noaptea, când se trezește aproape din oră în oră, Alina are mai mult de 12 luni de când nu a mai reușit să se odihnească cum ar trebui. Însă împlinirea sufletească pe care a primit-o odată cu statutul de mamă o face să uite de toate dificultățile apărute.

 

Specialiștii unui centru de frumusețe din Pipera, unde marii sportivi ai României sunt apreciați la adevărata lor valoare, au reușit să o convingă pe Alina să își acorde câteva ore pentru frumusețe. Hairstilistul Dani Voicu, premiat la gala iClara Media Awards ca fiind cel mai bun tânăr hairstyler al anului 2016, i-a asigurat campioanei olimpice la judo un tratament intensiv de hidratare pe bază de keratină și cu extracte organice din planta Kava Kava. În acest timp, Alina s-a relaxat citind cea mai recentă carte semnată de scriitoarea Ioana Lee, ”Reflecțiile unui blog-trotter”, ce a apărut atât în română cât și în engleză. ”M-am simțit minunat la această academie de frumusețe, specializată în tratamente pentru sănătatea părului. Am fost cu adevărat răsfățată iar părul meu avea cu adevărat nevoie de o doză bună de hidratare. De când în viața noastră a intrat Ianis, suntem cei mai fericiți oameni și tot timpul îl dedicăm lui. Astăzi este prima oară, după mult timp, când mi-am oferit o pauză de răsfăț”, a declarat Alina Dumitru.